Hipnoza lahko pomaga različnim ljudem

Zelo veliko ljudi obstaja, ki so konstantno pod stresom in imajo zaradi tega kakšno slabo navado. Seveda to ni dober razlog za tako slabe navade, ampak vseeno tudi to obstaja. Moram priznati, da sem tudi jaz šla čez to obdobje, ko sem bila konstantno pod stresom. Vedno sem se zanašal na cigarete. To je bila ena izmed najslabših odločitev, ki sem jih kadarkoli sprejela, saj sem vedela, da cigareti ne bodo nič izboljšali. Stres je bil še vedno tam in še vedno je obstajal. V tistem obdobju sem tudi slišala za nekaj posebnega in to je bila hipnoza. Sama načeloma res nisem verjela v to in sem mislila, da jaz tega res ne potrebujem. Vedela sem, da bom v redu in da ne bom potrebovala nobene posebne pomoči, zato, da bom nehala kadit.

Hipnoza lahko pomaga različnim ljudem

Moja prijateljica se je takrat za to hipnozo tudi odločila. Rekla je, da bi jo vseeno rada preizkusila ravno toliko, da vidi kaj hipnoza sploh je. Moji prijateljici je hipnoza takrat res močno pomagala. Prej je res veliko kadila in potem je kajenje močno zmanjšalo. To je bilo nekaj zelo posebnega in neverjetnega, saj sem bila prepričana, da bo ona za vedno kadila res veliko. Nisem si morala misliti, da bi hipnoza lahko tako spremenila njeno obnašanje.

Kar naenkrat sem začela malce tudi verjeti v to hipnozo, ampak vseeno sem se odločila, da bom najprej preizkusila sama, nehati kaditi. To mi je na koncu tudi uspelo in bila sem zelo ponosna, da sem lahko sama premagala to oviro. Kljub temu pa sem bila zelo vesela, da vem, da obstaja nekaj, kar ti lahko dejansko pomaga. Hipnoza je definitivno nekaj, kar bi priporočala veliko različnim ljudem, saj ima vsak nek svoj problem, ki ga želi premagati. Potrebno je le da verjamemo v to metodo in da verjamemo v to, da bomo enkrat boljši.