Izjemno ugodi Intex bazeni, kar vabijo k nakupu

Za otroke primerni Intex bazeni so tako ugodni ta hip, da se nakup prav res izplača. Ne vem, zakaj sem mislila, da bodo dražji. Že osnovna cena je zelo ugodna in vsekakor je ta s popustom tako ugodna, da je nakup ta hip res zelo dobra odločitev.

Ker je bazenov vseeno zelo veliko, sem malce bolje pogledala, kaj vse imajo, ker nisem vedela ali naj kupimo kvadratnega ali okroglega. Ne vem, zakaj sem vedno misli, da je bolje, da je bazen okrogel, ampak vidim, da so kvadratni oziroma pravokotni vseeno bolj prostorni, kakor okrogli. Glede na to, da imava doma dva otroka, bi bilo vsekakor bolj primerno, da bi med Intex bazeni izbrali tistega, ki ima največ prostora.

Izjemno ugodi Intex bazeni, kar vabijo k nakupu

Ko je prišel mož domov, sem mu pokazala cene in modele in oba sva se strinjala, da bi bilo dobro, da se med Intex bazeni, kar danes izbere in naroči enega. Ne vem sicer, kdaj ga bomo lahko postavili in se bosta lahko otroka lahko kopala tam, ampak mislim, da bo ta čas zelo hitro tukaj. Lahko, da bodo še kakšne akcije, ko bo sezona, ampak ne vem, ali bi računala na to, ker jo lahko trudu zgrešim, saj nimam vedno časa o tem, razmišljati. Edino, kar bom naredila še, ko bom naredila naročilo, je, da se pozanimam, kako je s postavljanjem, da ne bomo naredili, kaj narobe. Nisem se sicer dovolj dobro pogledala, če imajo to kjerkoli napisano o tem, ampak bom vsekakor to prej preverila, da ne bom po nepotrebnem spraševala tega.

Še enkrat sem preverila med Intex bazeni, kakšni so bazeni in se odločila za enega ter nakup, kar naredila. Glede postavitve sicer nisem videla nikjer nobenih navodila, ampak mislim, da ga bo zelo lahko staviti, saj po sliki ne deluje, da bi bil to kakšen pretirano težak način. Vseeno bom pa preverila in poslala sporočilo, da preverim, če so Intex bazeni res tako preprosti za postavit kakor je videti.