Keramika je danes postala zelo popularna

V svojem novem domu sem opazila, da je bila v skoraj vsakem prostoru keramika. Načeloma nisem čisto razumela zakaj, a po parih mesecih sem ugotovila, da je to najboljša stvar na tem planetu. Keramika je bila nekaj, kar je bilo v moji kuhinji, kopalnici in tudi dnevni sobi. Bila sem res zelo presenečena, da sem videla keramiko tudi v dnevni sobi. Na koncu sem ugotovila, da je keramika nekaj, kar je zelo praktičnega, saj je vsaj ko pride do čiščenja zelo enostavno. Pri čiščenju ne rabim uporabljati, ne vem kakšnih čistil in vse skupaj pride res zelo čisto na koncu ven.

Keramika je v tem primeru postala moj najboljši prijatelj, saj se nisem več potrebovala obremenjevati z raznim globokim čiščenjem. V starem stanovanju sem namreč imela preprogo v dnevni sobi, ki je bila konstantno umazana. Seveda sem velikokrat zelo rada povabila svoje prijatelje na obisk in zadrževali smo se ravno v dnevni sobi. Seveda, ko dobimo obiske, jim rečemo, da se ne rabijo sezuvati. In tako so šli lepo obuti na mojo preprogo.

To je pomenilo, da sem morala preprogo čistiti vsaj enkrat na 2 tedna. To mi ni bilo tako zelo všeč, saj nisem imela časa za to. Sedaj pa, ker imam keramiko v dnevni sobi je res zelo enostavno. Kupila sem si tudi robotski sesalnik, saj sem sedaj imela prostor, ki ga je lahko ta čistil. Prej sem imela preprogo in robotski sesalnik ne bi moral iti čez njo, zato si ga niti nisem morala privoščiti. Sedaj pa nimam nikjer preproge, kar pomeni, da so po tleh same keramične ploščice in te lahko lepo očisti robotski sesalnik in jaz imam eno delo manj ter se lahko fokusiram na druge stvari.

Keramika je danes postala zelo popularna

Keramika je v tem primeru res bila zelo pametna, saj je z njo res zelo malo dela in tudi zelo lepo in elegantno izpade v stanovanju. Vse skupaj zgleda dosti bolj čisto in elegantno, kar je meni zelo všeč. Kljub temu, da kakšen teden ne pospravljam ali ne čistim, moje stanovanje, še vedno izgleda lepo in čisto.